Bones vacances!

Amb aquesta entrada m’acomiado de tots vosaltres per una temporada. És hora de descansar i d’agafar forces per poder reprendre el projecte després de l’estiu.

Sé que hi ha molts temes pendents que es mereixen més entrades. De fet, tenia previst allargar una setmana més, i en tinc algunes de mig elaborades, com la futura llei de llengües de Macedònia, les negociacions per a la formació d’un nou govern a Kosova, els moviments polítics a Bòsnia -de cara a les properes eleccions-,   la reforma de la llei electoral de Moldàvia o les darreres novetats sobre els estranys fets (intent de cop d’estat?) que van envoltar les eleccions montenegrines… però crec que necessito aquesta parada.

Us vull agrair el seguiment que feu del blog i, sobretot, mostrar-vos la satisfacció perquè cada vegada sou més els que seguiu Balcània.  De fet, en el que portem d’any,  ja hem rebut un terç més de visites que les que vam rebre en tot l’any passat! Moltes gràcies! Sense el vostre seguiment, Balcània no tindria cap sentit. És probable que, de cara a la tardor vinent hi hagi algunes novetats. Tenim tot l’estiu per pensar-hi i madurar algunes idees.

Finalment, ja sabeu que si voleu fer alguna comentari, aportació, crítica, endavant.

Bones vacances!

20807_670513609720010_4791052525443951970_n

Ja sé que aquesta foto de Sardenya no es correspon amb l’àmbit balcànic, però anuncia un mes d’autèntic relax!

Durant el que resta de mes, mantindré actives les pàgines de facebook i el twitter, amb les entrades més visitades d’aquest 2017. També aprofitaré pèr fer-hi una mica d’endreça, que ja li convé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s