Refugiats denuncien agressions a Zagreb

Segons informen diversos mitjans, una cinquantena de refugiats es van concentrar a Zagreb per tal de denunciar i condemnar els atacs que han patit aquest cap de setmana passat.

Els concentrats es van agrupar davant del centre d’acollida per a refugiats de la capital croata. Segons les fonts consultades, el nombre d’agressions oscil-la entre cinc i set, i es van produir entre els dies 31 de desembre i 1 de gener al mig del carrer. La policia ha informat que el nombre de denúncies presentades és de cinc. Tampoc no s’han fet públiques les nacionalitats de les persones agredides, tot i que ha transcendit que, com a mínim, una és de nacionalitat iraquiana.

De fet, les autoritats croates han intentat evitar el pas de refugiats pel seu territori des que es va intensificar, sobretot, a partir del moment que la frontera hongaresa va quedar totalment tancada i barrada. Aquests darrers mesos també hi ha hagut alguns tancaments temporals de passos fronterers. A més, alguns grups ultradretans han volgut fer servir l’espantall del perill de la immigració i dels refugiats per tal de fer-se més presents als carrers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s