Veterans de guerra de Croàcia: cent dies acampats

El mes d’octubre de l’any passat va començar una mobilització de veterans de guerra croats que ningú no es pensava que tindria una continuïtat d’aquesta magnitud. Van instal·lar una gran carpa davant la seu governamental i van anunciar que s’hi estarien fins que s’acceptessin les seves peticions.

Els concentrats demanen canvis legals que millorin les seves condicions de vida. Alguns d’aquests concentrats tenen discapacitats de fins al 100%. Una altra demanda d’aquest col·lectiu és la dimissió del ministre encarregat d’aquest tema, Predrag Matic.

Les seves peticions van tenir un cert pes en la darrera campanya de les eleccions presidencials croates. Van manifestar que l’actual presidència del país no havia fet cap pas per resoldre la seva situació.

Fins ara, han mantingut converses amb el govern, però han estat, des del seu punt de vista, totalment infructuoses. Els impulsors de la mobilització es mostren ferms a mantenir la campanya, i han arribat a afirmar que, si cal, s’estaran mil dies acampats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s